Vásárlási feltételek

 

FIGYELEM!

Tisztelt Vásárlóink! A web áruház adatainak feltöltésekor keletkező adminisztrációs hibákért szíves elnézésüket kérjük, egyúttal jelezzük, hogy a web áruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig. Megértésüket és az esetleges hibákra vonatkozó észrevételeiket ezúton is köszönjük.

 

 

Vásárlás 

Vásárlás az ABSF web áruházban:

Ha a kiválasztott terméket szeretné megvásárolni a „kosárba rakom” gombra kattintva, kezdeményezheti az áru vásárlását. A termék mennyiségét is tetszés szerint átírhatja, megváltoztathatja. Az alapértelmezésben minden alkalommal 1 db-ot ajánlunk fel. A következő ablakban, Ön eldöntheti, hogy további termékeket választ, vagy véglegesíti a megrendelését.

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával. Amennyiben nincs még regisztrálva rendszerünkben kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapunkat. Ellenőrizze le a szállítási címet, a tovább gombra kattintva válassza ki a szállítási módot. A legutolsó oldalon a rendelés feladása ablakban véglegesítheti a megrendelést, munkatársunknak üzenhet a szállítással és rendelésével kapcsolatban.

A megrendelés véglegesítésekor mail-en küldünk Önnek egy visszaigazolást vásárlási szándékáról és hétköznapokon hétfőtől péntekig 24 órán belül az ABSF áruház munkatársa telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. Munkaszüneti napokon / szombat és vasárnap/ a web áruházunkban feladott megrendelését követő első munkanapon, azaz hétfőn keresi munkatársunk és egyezteti Önnel a kiválasztott termékeket, kiszállítási címet és időpontot.

Az ABSF web áruház jelenleg csak magyarországi kiszállítást tud vállalni, rövidesen a határainkon túlról is lehetősége lesz arra, hogy korlátozottan ugyan, de megrendelhesse a termékeinket.

A megrendelés

A kosár tartalma böngészés közben bármikor megtekinthető, változtatható, törölhető. Ha törölni kívánjuk a megrendelés bármelyik elemét, akkor a képernyő felső részében található „A kosár tartalma" ikonra, vagy a termékre kattintva a kosában található termék adatlapja előhívható. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket rendelhet meg. Mindaddig nem kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön a Megrendelő nem véglegesítette a kosár tartalmát, azaz a megrendelését. Kérjük, regisztrációjakor pontosan töltse ki a szállítási címet, és különösen fontos, hogy olyan mobiltelefonszámot adjon meg itt, amelyen bárhol, bármikor el lehet Önt érni.

 

A rendelés elfogadása

Az ABSF áruház munkatársa minden esetben telefonon egyezteti Önnel a megrendelt termékeket, szállítási címet, és segít abban, hogy Ön biztosan jól válasszon. Amennyiben munkatársunkkal véglegesítette a megrendelését rendszerünk kiküld Önnek egy végleges megrendelést, amely tartalmazza a megvásárolandó termékek listáját, értékét és a szállítási költséget.
A csomagfutár fel fogja hívni, ha nem talál otthon senkit, hogy egyeztessen a csomagátadás pontos helyéről és időpontjáról. A leszállításra kerülő termékekről tételes számlát küldünk Önnek, amelyen a vevő címe megegyezik a szállítási címzettel.

Minimális rendelési tétel

Minimális rendelési tétel 1.000 Ft.
A megrendelésnek felső határa nincs.

a) Az office@absf.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshezcímre küldött e-mail formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve, számlacíme, a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban. A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaigazolunk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.
b) A 06-72-210-276-os telefonszámon munkaidőben (H-P: 8.00-18.00 óra között munkatársunk felveszi a rendelést). Erre a formára ugyanazok a feltételek érvényesek, mint az e-mail-es megrendelésre.

A megrendelések teljesítésére külön szerződés nem vonatkozik, szerződésnek kizárólag a kiállított számla minősül, melynek 1. számú eredeti példányát minden esetben a megrendeléssel együtt kézbesítjük. A számla második tőpéldánya könyvelésünk által nyomtatott formában kerül iktatásra, amely szükség esetén visszaellenőrizhető.

Elállási jog

Téves megrendelés
Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben vagy a 72/210-276-os telefonszámon személyesen mondhatja le a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja.

Csomag újrakézbesítés: Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt termékeket, és azt Ön nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a mi címünkre, ami nekünk veszteségként jelentkezik. Előfordulhat, hogy Ön valamilyen okból nem tudta átvenni a csomagot, ebben az esetben, amennyiben ezt Ön kéri, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek ismételten. Amennyiben egy címről két alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy az adott felhasználótól NE FOGADJON a továbbiakban megrendelést.

Termékek cseréje
Előfordulhat, hogy a csomag átvétele után kézbe véve a terméket az valamiért nem felel meg Önnek. Ebben az esetben lehetőség van a termék árának a visszafizetésére vagy a termék kicserélésére valamilyen másik típusra vagy méretre. Figyelem! Erre csak a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül van lehetőség. A nem megfelelő terméket egyszerű postai csomagként küldheti vissza címünkre (ABSF KFT, 7634 Pécs, Nyugati Ipari út 4.)! Fontos: Semmilyen csomagot nem áll módunkban átvenni, amelyre bármilyen szállítási vagy utánvét összeget kell fizetni. A termékeket csak az eredeti számlával, sértetlenül, kizárólag a gyári csomagolásában tudjuk visszavenni vagy cserélni. A termék ellenértékét vagy a cserélt terméket postai, banki vagy futárszolgálattal tudjuk Önnek visszaküldeni, erről természetesen telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk. Abban az esetben, ha olyan terméket kapunk vissza cserére, amelyet már 8 munkanapnál régebben átvett, vagy nem sértetlen (pl. nincs védőnejlon a parafán, gyári csomagolás teljes vagy részleges hiánya) a terméket nem áll módunkban átvenni, az Ön költségén visszaküldjük a futárszolgálattal.

Szavatossági idő
A web áruházon keresztül vásárolt termékekre (botok, orsók, műszaki termékek) 6 hónap szavatossági idő van, ez azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 6 hónapon belül tudunk foglalkozni a hibás termékek garanciális javításával vagy cseréjével. Kisebb értékű aprócikkeket, valamint zsinórt, horgokat, villantókat stb. nem áll módunkban cserélni. Ehhez minden esetben szükség van az eredeti számlára, mivel ezzel igazolható a vásárlás időpontja. A garancia csak abban az esetben érvényes amennyiben a termék rendeltetésszerű használat közben hibásodik meg. Szándékosan rongált vagy a használó által tönkretett termékeket nem áll módunkban cserélni (pl. horgászbotra ráléptek).

A garanciális elbírálás jogát fenntartjuk!

Minden esetben a vásárló érdekeit és a törvényeket figyelembe véve járunk el!

Garanciális feltételek
A garancia Magyarország területére érvényes. A Garancia ingyenes javítást biztosít azokra a hibákra, amelyek a használat közben keletkeztek, és visszavezethetőek gyártási vagy anyaghibára.

Figyelem: Nem felelünk a hibákért akkor, ha a terméket nem szakszerűen használták, vagy túlterhelték, vagy mechanikus károk keletkeztek benn, vagy nem szakszervizünkben javították és a hibák ebből keletkeztek. A termék szétszerelése a garancia elvesztését jelenti.

A termék garanciális cseréjének joga akkor áll fenn, ha szakszervizünk azt állapítja meg, hogy a termék nem javítható szakszerűen.

Azok az alkatrészek melyek a használat során, természetes úton elhasználódtak (zsinórvezető görgők stb.), nem tartoznak a garanciális javítások körébe, és nem jogosultak garanciális cserére.

A felszerelés átadása a garanciális javításra kizárólag tisztán, gyári csomagolásában és tartozékaival együtt adható le.

Garanciális javítások
Amennyiben az Ön által vásárolt termék garanciális időn belül meghibásodik, kérjük ezt jelezze telefonon vagy e-mailben felénk, valamint sima csomagként jól becsomagolva az eredeti számlát mellékelve küldje el címünkre. Figyelem: utánvétes csomagokat ez esetben sem áll módunkban átvenni, a szállítás költsége a vevőt terheli! A csomag megérkezése után a termék szakszervizünkbe kerül, ahol a lehető legrövidebb idő alatt próbáljuk a hibákat orvosolni, és a terméket Önnek visszajuttatni.

Amennyiben a hiba garanciális, abban az esetben a termék visszaküldésének díja minket terhel!

Amennyiben a termék nem javítható és nem cserélhető, a termék árát vagy valamilyen hasonló terméket küldünk helyette, megegyezés szerint.

Abban az esetben, ha a termék nem rendeltetésszerű használat közben hibásodott meg a terméket nem áll módunkban díjtalanul javítani vagy cserélni, ebben az esetben megbeszélés alapján vagy visszaküldjük a terméket vagy megjavítjuk és a javítás díját kiszámlázzuk Önnek.

Amennyiben bármilyen egyéb problémája vagy kérdése van, kérem e-mailben vagy telefonon jelezze.


 A vonatkozó rendeletek teljes szövege itt olvasható!

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött Szerződésekről - 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
- 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
- Ptk. a hibás teljesítésről


 

 

Szállítási feltételek


A termékek szállítási módja

2015. december 1-től z ABSF webáruház csomagjait a GLS futárszolgálat kézbesíti kedves vásárlóinknak.

A megrendelt terméket, vagy termékeket, minden esetben az ABSF áruház munkatársa csomagolja, ezzel is csökkentve a szállításból adódó sérüléseket, problémákat, így a rendeltetésszerű szállítás alapján a megrendelt termék garantáltan sérülésmentesen kerül az Ön kezébe. 

MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 2015. december 1-től.
Csomag értéke                               Házhoz Szállítás díja
1001-20000 Ft.                                    1900 Ft
20001-től nagyobb értéknél                ingyenes

*A feltüntetett szállítási díj az Áfa-t tartalmazza!

Adatvédelem
A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A vásárlói adatok átadásra kerülnek a szállító cégeknek is. A szállító vállalatok az adatokat bizalmasan kezelik. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

 

Az ABSF webáruház jogtulajdonosa az ABSF KFT.

Az ABSF KFT-t bejegyezte a Baranya Megyei bíróság, mint cégbíróság.

Cégjegyzékszám: 02-09-073630

Adószám: 14616859-2-02

Akciós termékek

ABSF Wobbler 5

790 Ft
helyett
490 Ft

ABSF Colossal Carp 2.7m bot

5.990 Ft
helyett
4.990 Ft

ABSF Wobbler 6

790 Ft
helyett
490 Ft

Shimano Exage 2500FD

27.990 Ft
helyett
23.990 Ft

ABSF Colossal Bajszi 3.0m bot

7.990 Ft
helyett
6.390 Ft